Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Attractiepark

Ons attractiepark

Inhet attractiepark valt heel wat te beleven! Op een oppervlakte van1,5 hectare tref je een een groot aantal rijdende attracties, kindercarrousels, sportapparaten, speeltoestellen engrappigeelektronische theatersaan.De laatstejaren is op een grootuitbreidingsgebied van 12hectarevoor nog meerplezier gezorgd.Degrotegiraffentorenbiedt een fantastisch uitzichtover de omgeving. Hoogtepunt is zeker hetnieuwe "Canadese houthakkerskamp" met de gigantische boomstamglijbaan engoudzoekersplaats.

In hetJaderpark wordt er veel waarde gehecht aan kindvriendelijkheid. Hierbij komt de tientallen jaren ervaring van defamilieLudewigtinkermisattracties om de hoek kijken. Daardoor hebben we een bonte mix van attracties kunnen samenstellen,zodat iedereen een optimale dag kan beleven. En zelfs voor de allerjongsten zijn er veel leuke attracties.

Rijdende attracties

Voor onze bezoekers staan 10 rijdende attracties klaar. Deze zijn uiteraard in de toegangsprijs inbegrepen.

Kindercarrousels

Voor de kleinere kinderen staan in het park diverse carrousels die geschikt zijn voor hun leeftijd.

Sport- en spelapparaten

De laatste jaren is het aantal sport- en spelapparaten in ons park gestaag toegenomen. Op veel plaatsen in het park zijn plekken waar kan worden geklommen, gesprongen en geravot.

Theater

Een bijzonder verblijf biedt ons elektronisch theater. Tijdens vaste voorstellingen in het park of tijdens de rondvaart worden groot en klein vermaakt.

Unser Parkvideo

Copyright 2023 Jaderpark GmbH. All Rights Reserved.