Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Dierenpark

Ons dierenpark

Het dierenpark werd al in 1950 ingericht als een klassieke dierentuin. Ondertussen zijn alle verblijven al lang aangepast aan de meest moderne eisen voor het houden van dieren. Daarbij hebben we nieuwe verblijven gebouwd, zoals het giraffenhuis, en hebben we andere verblijven, zoals het leeuwenhuis, helemaal gerenoveerd.
Op een gebied van 12 hectare hebben we een centraal gelegen, 4 hectare groot Afrikalandschap gecreëerd voor diverse steppendieren, zoals giraffen, antilopen, zebra’s en struisvogels. In ons park leven op dit moment ruim 600 dieren.

Zoogdieren

In het park leven 35 verschillende soorten zoogdieren; van de grote giraffe tot de kleinste aap van de wereld, het dwergzijdeaapje. Ook een kinderboerderij mag natuurlijk niet ontbreken. Hier kunnen geiten, schapen en alpaca’s geaaid worden en gevoerd met ons speciale huisgemaakte voer.

Vogels

Het grootste aantal verschillende soorten zijn te vinden bij onze collectie vogels. We hebben momenteel zo’n 70 verschillende vogelsoorten. Daaronder veel uit warme streken afkomstige vogels die vrij rondvliegen in het Tropenhuis, maar ook de aan de kou gewende pinguïns.

Copyright 2023 Jaderpark GmbH. All Rights Reserved.