Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Speelland

Informatie

Een vervallenmanege werd in twee jaar tijd omgetoverd tot een overdekt speel- en klimparadijs voorkinderen. Op een oppervlakte vanongeveer 1800 vierkantemeter vinden kinderen tot 12 jaar een groot aantal speel-, sport-en klimmogelijkheden.
Het speelland werd geopend op 1 september 2005.
Voor het winterseizoen 2012 zijnrenovatie- en uitbreidingswerkzaamhedenuitgevoerd. Nieuwespeeltoestellenwerden toegevoegd enbestaandewerden uitgebreid. Het geheel kreeg het uiterlijk van een piratenland. De aanwezige keukenvoorziet de menukaart van frietjes, kipnuggets enmeer.

Het speelland ishet hele jaar geopend, maarbehoort wel onlosmakelijk tothet Jaderparken kan daarom niet afzonderlijkworden bezocht.

Klimlabyrint

Het hart van het speelland is een reusachtig klimlabyrint. De kinderen kunnen zich over drie etages, al spelend, klimmend en glijdend door deze attractie verplaatsen.

Piratenschuilplaats

De piratenschuilplaats is een enorme klim- en speelattractie. Hij strekt zich bij ons uit vanaf de vloer tot aan het plafond.

Laag touwenparcours

Zoals de naam al verraadt, bevinden de hindernissen zich hier heel dicht bij de grond.

Balspelveld

Hier zijn natuurlijk vooral de jongens actief, hoewel de meisjes graag mee zullen doen. Vaak zijn zelfs ook de vaders van de partij. Als de bal eenmaal rolt, kan niemand stil blijven zitten.

Wiebelberg

Heel populair is onze wiebelberg. Het is spannend om deze zachte berg te beklimmen.

Babyland & Dit en Dat

De allerkleinsten kunnen gegarandeerd ongestoord spelen in babyland. Met enorme legostenen kan creatief gebouwd worden. Er is een klein huis waar kinderen in kunnen en hun fantasie geheel de vrije loop kunnen laten.

Copyright 2023 Jaderpark GmbH. All Rights Reserved.